Remy van Kesteren

Ik keek Wie is de Mol? en onder andere daarin ontdekte ik de harpist Remy van Kesteren. Voorheen kende ik hem niet en luisterde ik ook niet naar klassieke muziek, het trok mij totaal niet aan. Toen ik op een dag naar Spotify luisterde kwam er reclame voorbij met super mooie muziek er in… Zo mooi dat ik mijn boek er voor aan de kant legde en geloof mij, dat gebeurt niet snel. Zoals je misschien al aan voelt komen was dat muziek van Remy van Kesteren. De eerste gedachte die mij te binnen schoot was: hé dat is die knaap van Wie is de Mol!. Ik snel op Google opgezocht van welk album de muziek kwam en gelijk het album besteld. Tomorrow Eyes, zo heet zijn album. Het is echt een geweldig mooi album, ik heb zelden zo van muziek kunnen genieten. Als jij klikt op Tomorrow Eyes in de zin hierboven dan kun je hem zelf ook kopen, hoe leuk is dat!

Helaas heeft Remy amper hele nummers van het album op YouTube staan. Ik zeg amper omdat er eentje wel op staat, het nummer: Aerial. Dit is trouwens gelijk een van de mooiste op het album, hebben wij luisteraars even geluk! Er is iets bijzonders met het nummer, nou ja met de video clip. Remy heeft namelijk een video clip gemaakt die 360 graden is. Ja je leest het goed, je kan met een virtual reality bril rond kijken, met je mobiel bewegen zodat je rond kijkt of met je muis het beeld vast pakken en slepen. Oké dit is niet een hele duidelijke uitleg, je moet het zelf maar bekijken en ondervinden! Heel veel kijk plezier en vergeet niet van de mooie muziek te genieten.