Verhuizen #1

Ik ben vandaag voor het eerst wezen kijken in het huis waar ik de komende aantal jaren in ga wonen met mijn ouders. Het was best gek om rond te lopen in een huis met de gedachte dat jij daar gaat wonen. Het is nog totaal niet naar je eigen stijl ingericht en dus best lastig in te beelden. Tenminste, vond ik.  Waar we precies gaan wonen verklap ik lekker niet hier… Voordat ik het weet heb ik lezers voor de deur liggen of andere gekkigheid.

Het is een mooi huis en ik ben erg blij om er te gaan wonen. Mijn kamer wordt het aller eerste aangepakt zodat ik er als eerste kan gaan wonen. Dit is puur praktisch omdat het huis zo bewoond is en minder aantrekkelijk voor het gespuis uit de maatschappij. Via mijn blog hou ik jullie op de hoogte over de verhuizing! Dingen die ik mee maak, dingen die heel erg mee vallen of juist enorm tegen. Lekker realistisch, want wat is leuker dan een kijkje achter andermans voordeur? Precies, niet zo heel veel. Oké, als iemand met zijn sokken in een plas water gaat staan. Dat vind ik zelf ook erg leuk.

Oké genoeg gekletst. Ik hou jullie op de hoogte blije bijtjes.