Verhuizen #2

Ken je dat? Dat je voordat je aan iets begint denkt: ik ga dit fixen, niemand is zo goed en handig als ik. Pas op mensen ik kom eraan. Dat dus? Ik denk dat ongeveer bij alles wat ik doe en helaas is dit niet altijd een realistische gedachte want ik kwam erachter dat ik helemaal niet zo handig ben als mijn geest denkt. Top.

Nu zijn jullie natuurlijk super nieuwsgierig wat ik bedoel. Het is in 1 woord uit te drukken: behang. Vol goede moed ging ik naar mij toekomstige kamer, ik ging wel eventjes dat behang er af halen want volgens internet was dat heel makkelijk. Het duurde een half uur voordat mijn vader naar boven kwam -aka redder in nood- om de radio te brengen en al gauw te concluderen dat het nergens op sloeg wat ik deed en dat ik de muur kapot aan het maken was.
Zoals je leest kwam er dus knap weinig terecht van: ik ga dit fixen. Ik fixte namelijk niks en mijn vader fixte een hele boel… Zoals gewoonlijk. Het goede nieuws is wel dat na een beetje uitleg ik zelf toch een heel eind kwam, chapeau voor Maaike! De boodschap die je uit dit verhaal kan halen is: behang is stom. Ook kwam ik erachter dat behanglijm een soort zand wordt als het nat is en je handen hier extreem van uitdrogen.

Maar! Wij laten ons niet stoppen, wij gaan stoer door. Dag 1 van de verbouwing was al een heel groot avontuur. Op naar dag 2.

One thought on “Verhuizen #2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED POST

Verhuizen #hetisklaar

Ha die blije bijtjes. Jeetje wat is het lang geleden dat ik jullie (toe)gesproken heb zeg! Veelte lang geleden als…

Verhuizen #6

Dit is Sjoerd. Helemaal zeker weten doe ik het niet want ik heb Sjoerd niet in onze tuin gezet. Wel…

Verhuizen #5

Bijtjes! Het behang zit er op, ik zat daardoor onder de rode bultjes maar dat houdt ons niet tegen. Ik…

Verhuizen #1

Ik ben vandaag voor het eerst wezen kijken in het huis waar ik de komende aantal jaren in ga wonen met…