Verhuizen #3

Hallo blije bijtjes. Zoals je wellicht ziet op de foto hierboven zit er een gat in mijn muur. Oké ‘gat’ klinkt misschien wat lelijk want het was best wat werk om dat ‘gat’ erin te krijgen. Ik kan het niet maar dat had je waarschijnlijk na verhuizen #2 ook niet verwacht haha.

Oké Maaike, kom tot je punt.

Er zit dus een deur opening in mijn muur, ik ben er super blij mee. Het ziet er super leuk uit en de kamer komt heel goed tot zijn recht op deze manier.  De wand die op de foto staat ga ik behangen en roze schilderen, ik ben dol op roze. Behalve roze muisjes want daar gaan mijn tanden pijn van doen. Ik hou jullie op de hoogte over de vorderingen wat betreft het behangen en alle andere avonturen. Graag had ik jullie verblijd met een 3 pagina’s lang verslag over de foto maar deze verhuis bij is zo moe dat ze bijna in slaap valt met haar hoofd op het toetsenbord. Met die actie is mijn hoofd niet blij en mijn laptop ook niet denk ik.

Ik ga dus nu slapen.