Vrijetijdsbesteding

Ik moest afgelopen vrijdag naar de kaakchirurg. Nou, wat wil je liever op je vrije vrijdagmiddag in de zomervakantie? Niks toch! Inderdaad. Al mijn verstandskiezen moeten er uit en vrijdag waren de eerste twee aan de beurt. Het grappige vind ik dat als je in een gesprek het woord ‘kaakchirurg‘ laat vallen mensen gelijk met hun horror verhalen komen.

Nou, stierenpoepjes. Geloof mij. Tenminste bij mij was dat zo.

Oké, ik was enorm zenuwachtig en ik vond het niet fijn wat die kaakchirurg allemaal deed maar het was ook geen ware hel. Die meneer spoot de 6 verdovingen met zo’n rotvaart er in dat je geeneens tijd had om te denken: wat een beul die man! Voor hem is het ook niet bijzonder om te doen, hij kon mij vertellen dat hij 15 tot 20 verstandskiezen per dag trok. Wat een mooi beroep heeft die man toch… Dat is geen grap bijtjes. Ik zou een moord doen om kaakchirurg te kunnen worden maar helaas vindt mijn IQ dat een minder goed plan.

Maar goed! Het viel allemaal reuze mee, mijn wang is een beetje dik maar ik heb amper pijn. Oh, de chirurg vond zelfs dat ik er heel ontspannen bij lag. Nu denk ik dat, dat kwam doordat ik door de zenuwen enorm duizelig was. Het was, zoals je leest, weer één groot avontuur waarbij mijn stoere vader mee was en maar wat blij was dat die niet in de stoel lag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED POST

We gaan op vakantie!

Ha die bijtjes. Hopelijk is alles goed aan jullie kant. Aan deze kant is het heel erg goed want ik…

One eternity later

Jeetje mina wat is dit lang geleden zeg. Ik durf haast niet naar de datum van mijn vorige berichtje te…

Vrijetijdsbesteding deel 2

Dag blije bijtjes van mij, afgelopen maandag ochtend was het weer zo ver! Ik mocht alweer naar de kaakchirurg. Joepie…

Verhuizen #hetisklaar

Ha die blije bijtjes. Jeetje wat is het lang geleden dat ik jullie (toe)gesproken heb zeg! Veelte lang geleden als…