Verhuizen #5

Bijtjes! Het behang zit er op, ik zat daardoor onder de rode bultjes maar dat houdt ons niet tegen. Ik ben nu aan het verven. Het begrip verven klinkt leuker dan het is, tenminste dat vind ik. Vol goede moed begon ik aan de eerste muur en al gauw was ik chagrijnig want het behang liet op sommige plekken los… Het zal ook niet.

Nu is het gelukkig gelukt om de verf als een soort lijm te gebruiken en het zo vast te maken. Ik word al een echte klusser zoals je kunt lezen. Ook een lastig iets is lak in je haar, en voor de bijdehante mensen onder ons: ik bedoel geen haarlak. Ik bedoel gewone lak, lak waarmee je de kozijnen doet dat het zo mooi gaat glimmen. Dat soort lak had ik in mijn haar, kei hard was het. Ik kon met een plukje haar iemand dood steken denk ik, dit heb ik overigens niet gedaan. Geen paniek. Mijn moeder is trouwens stukken beter in schilderen, na dit schilder avontuur kunnen wij dus concluderen dat ik niet het schilder ‘talent’ van mama heb….

Het gaat nog steeds goed met mij. Klussen is nog geen hobby geworden maar wie weet gaat dat nog komen. Ik hou jullie op de hoogte.