Verhuizen #5

Bijtjes! Het behang zit er op, ik zat daardoor onder de rode bultjes maar dat houdt ons niet tegen. Ik ben nu aan het verven. Het begrip verven klinkt leuker dan het is, tenminste dat vind ik. Vol goede moed begon ik aan de eerste muur en al gauw was ik chagrijnig want het behang liet op sommige plekken los… Het zal ook niet.

Nu is het gelukkig gelukt om de verf als een soort lijm te gebruiken en het zo vast te maken. Ik word al een echte klusser zoals je kunt lezen. Ook een lastig iets is lak in je haar, en voor de bijdehante mensen onder ons: ik bedoel geen haarlak. Ik bedoel gewone lak, lak waarmee je de kozijnen doet dat het zo mooi gaat glimmen. Dat soort lak had ik in mijn haar, kei hard was het. Ik kon met een plukje haar iemand dood steken denk ik, dit heb ik overigens niet gedaan. Geen paniek. Mijn moeder is trouwens stukken beter in schilderen, na dit schilder avontuur kunnen wij dus concluderen dat ik niet het schilder ‘talent’ van mama heb….

Het gaat nog steeds goed met mij. Klussen is nog geen hobby geworden maar wie weet gaat dat nog komen. Ik hou jullie op de hoogte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED POST

Verhuizen #hetisklaar

Ha die blije bijtjes. Jeetje wat is het lang geleden dat ik jullie (toe)gesproken heb zeg! Veelte lang geleden als…

Verhuizen #6

Dit is Sjoerd. Helemaal zeker weten doe ik het niet want ik heb Sjoerd niet in onze tuin gezet. Wel…

Verhuizen #2

Ken je dat? Dat je voordat je aan iets begint denkt: ik ga dit fixen, niemand is zo goed en…

Verhuizen #1

Ik ben vandaag voor het eerst wezen kijken in het huis waar ik de komende aantal jaren in ga wonen met…