Verhuizen #hetisklaar

Ha die blije bijtjes. Jeetje wat is het lang geleden dat ik jullie (toe)gesproken heb zeg! Veelte lang geleden als je het mij vraagt. De reden dat ik hier zo vreselijk lang niet was is omdat ik nu een week in het nieuwe huis woon en simpel weg geen internet had. Daarnaast is verhuizen redelijk veel werk dus had ik even geen tijd. Oeps. 

Het zal nooit meer gebeuren bijtjes.

Maar nu kan ik jullie verblijden met het nieuws dat we verhuisd zijn. Niet een beetje maar helemaal. Dit is dus het eerste blog bericht vanuit het nieuwe huis! Wauw! In dit laatste verhuis berichtje wil ik jullie een soort roomtour geven door mijn kamer… Aangezien ik erg gesteld ben op privacy en dat soort dingen heb ik (helaas) geen groot hoek lens foto’s zodat jullie alles kunnen zien. Wel heb ik wat sfeer foto’s gemaakt van mijn kamer zodat jullie toch een idee hebben hoe ik het ingericht heb.

Natuurlijk blijf ik gewoon door bloggen ondanks dat de verhuizing nu klaar is.

kjljklj

ljkhf

jkljlk

ljljk

lkjkljl

lkjlkj;