Vrijetijdsbesteding deel 2

Dag blije bijtjes van mij,

afgelopen maandag ochtend was het weer zo ver! Ik mocht alweer naar de kaakchirurg. Joepie de poepie.

De zenuwen waren goed te merken en ik had er ook vrij weinig zin in. Toen ik daar met trillende handjes aan kwam zocht de mevrouw achter de balie mijn naam op in het systeem. Dit duurde al akelig lang en je raad het al… Maaike van Rossum stond niet in de agenda, ik zou mijn afspraak verplaatst hebben naar 16 december. Rustig leg ik de mevrouw uit dat ik mijn afspraak van 16 december heb verplaats naar vandaag. Op het moment dat mijn vader door kreeg dat ze wilde gaan zeggen: ‘Ja balen meid, maar kom volgende week maar terug haha’ zei hij er snel achteraan: ‘Je kan haar nu niet terug sturen hoor, dat kan je echt niet maken!’ . Wat een lef gozer hé, die vader van mij! Maar goed, haar wenkbrauwen gingen toen heel bedenkelijk staan en ze heeft me ergens tussen gedrukt, ik was nu om 9:00 uur aan de beurt in plaats van 8:30 uur.

Gelukkig ging de kaakchirurg zelf ook nog even opvoedkundig uitleggen dat het wel heel lastig was hoe dit ging… Ik gok dat hij dit deed omdat hij zijn pauze op moest offeren voor ons. Doet mij vrij weinig aangezien ik er dik 300 (!!!!) euro voor betaal. Al met al viel het reuze mee. Binnen tien minuten was ik uit de stoel en kon ik weer naar huis.

Terwijl ik dit typ heb ik nog goed veel last van mijn hoofd en is mijn wang dik. Oh, en ik geloof ook dat die blauw wordt. Gelukkig hoef ik nooit meer naar de kaakchirurg, voor het weg snijden van verstandskiezen, na deze 2 avonturen.