Dagje Deventer

Vandaag ben ik een dagje met mijn moeder gaan winkelen in Deventer! Het was heel gezellig.  We zijn gestart bij het Deventer Koekhuisje , daar dronken we een koffie verkeerd met een stukje Jacob’s koek! De Jacobs koek is altijd lekker warm en een goede bodem om het dagje winkelen te starten haha. Na een tijdje gewinkeld te hebben hadden we trek in een broodje, we gingen zitten bij Coffeetogether . Echt een aanrader, het was erg lekker!

Ik dronk tussen de middag verse jus en mama dronk een kop verse munt thee met cranberry.
Als lunch at ik een biologisch desem zonnebloempit broodje gezond! Heerlijk…

Ik vond het heel grappig om te zien dat er mensen zaten te werken achter hun laptop of tablet! Gewoon in hun eentje, in Hengelo zie je dit vrijwel nooit. Tenminste niet op de plekken waar ik wel eens ga zitten met iemand. Soms wil ik ook wel in de bieb gaan zitten om te leren maar iets houdt mij dan toch tegen, ik weet alleen niet zo goed wat.
Toen we het eten op hadden zijn we nog wat winkels in gegaan! Ik heb niet heel veel gekocht maar wat ik heb gekocht daar ben ik blij mee. Ook heb ik nog 2 armbandjes en 1 enkelbandje gekregen van mama. Super lief! Hier onder zie je foto’s van wat ik gekocht / gekregen heb vandaag. ✿✿✿

Een schort van Dille & Kamille. Heel erg blij mee!!
De twee armbandjes die ik heb gekregen van mama. Ik ben er blij mee want ik wilde al best lang zulke armbandjes!