Indie #1

Dag blije bijtjes, zoals sommigen van jullie wellicht vernomen hebben is er iemand ingetrokken in huize van Rossum. Het is (nu nog) klein, jong, schattig en soms lastig. Nee het is geen kind. Aangezien het naast al die feiten ook vier poten heeft en een staart kom je al gauw tot de conclusie dat het een olifantje is!

Nee natuurlijk niet

We hebben een hond. Een Mechelse herder en ze heet Indie. Indie is geboren op 1 december 2016 in een nest met 9 anderen, een beetje respect voor moeders graag. Ze is nu bijna twee weken bij ons en haar 2e naam is terrorist geworden, Inka snapt er niet zo heel veel van maar accepteert de aanwezigheid van Indie. Niks te klagen dus. Voor dat ik het vergeet! Als je denkt dat je een tweede Martin Gaus bent hou dan vooral je mond. Maaike wordt geïrriteerd van bijdehante honden opvoed opmerkingen. Alvast bedankt!

Zo moet je dat helemaal niet doen hoor! Want de teckel van de vriendin, van de nicht, van mijn overbuurvrouw deed dat heel anders. 

Indie heeft al een paar leuke vorderingen in het richting de puberteit gaan, ze is lekker eigenwijs en weet heel goed wanneer ze in de bench moet ‘s avonds voor het slapen gaan. Oh en ze bijt graag in: veters, sloffen, broekspijpen, sjaals, jassen en de riem. Ik ga elke zondag een Indie update plaatsten hier omdat ik merkte dat de verhuis updates ook goed werden ontvangen. Nou, dikke lik van Indie. Tot snel! ✿✿✿