Indie #2

Dag bijtjes,

Het is zondag en dat betekent dat het tijd is voor een Indie update! Nou het monster wordt groot, ze weegt nu al 5 kg. Jeetje mina, dikke pummel. Als ik haar til denk ik ook: jeetje mina, wat een dikke pummel.  Verder gaat het goed, ze is erg ondeugend. Mijn vader en ik dachten dat het een goed plan zou zijn om op puppy cursus te gaan met Indie, wordt ze lekker sociaal van. Zo gezegd zo gedaan.

En onthoud! Jij bent de alfa teef, jij bent de alfa teef!!

Het was, zoals je in de hierboven genoemde quote kunt lezen, een bijzondere avond. Naast dat ik mijn voeten na 10 minuten niet meer voelde en dat de pups bij de cursus ouder waren dan 5 maanden had de cursus leidster wel liefde voor haar vak. Nou en dat is erg belangrijk. Ze kwam namelijk met termen als: leader of the pack en als de hond wat fout deed zei ze: rrrrr!  Ook vond ze dat honden en wolven toch wel helemaal het zelfde waren. Hier ben ik het natuurlijk mee eens, ik bedoel; kijk naar Indie! Maar goed als honden op wolven lijken zoals zij beweert moet natuurlijk wel de herachie bepaald worden, als Indie of Inka dus gaat plassen in het bos plas ik er overheen. Zo gaan die dingen. Dit maakt het wel ingewikkeld want omdat die alfa teef ben moeten ze achter mij lopen dus ik ren steeds terug om een plasje te doen.  Heb je een pup thuis dan weet je hoe veel een pup plast.

Nou, ik ben benieuwd wat we aankomende week gaan mee maken met Indie. ✿✿✿