Indie #3

Dag bijtjes,

hopelijk hebben jullie een fijne zondag. Ik heb op dit moment even rust omdat mijn ouders met Inka en de terrorist naar het bos zijn. Het gaat nog steeds goed met Indie. Ze heeft ook een nieuw spelletje bedacht. De wegloop riem hangt bij ons aan de deurklink, deze pakt ze dan en die wil ze mee nemen naar de huiskamer. Trots als een pauw sjokt ze de kamer in en gaat ze even kauwen op het halsbandje, vervelend is wel dat ze dan dus een beetje los laat en die riem met een enorme vaart terug schiet. Hond snapt er helemaal niks van en begint van voor af aan. Wij vinden dit erg grappig, Indie wat minder geloof ik.

Als wij geen zin hebben om Indie uit te laten sturen wij Inka gewoon op pad met de riem en Indie. Mopje flauw mopje, papa loopt ook mee. Straks slaan die twee op de vlucht. In het filmpje hieronder kun je zien hoe dat gaat. Nu niet denken: hé wat heeft die Maaike een zware stem? je hoort niet mij maar mijn vader.

Oh! Ook heeft ze een eigen mand gekregen, dit snapt ze nog niet zo goed maar het gaat wel steeds beter. Ik ga nog even genieten van mijn rust. Tot morgen bijtjes. ✿✿✿

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED POST

Wandelen met de honden

Ik heb gezellig gewandeld met mijn eigen honden en met de hond van een vriend! Inka, Indie en Bailey. Bailey…

138 gratis souvenirs!

Nou bijtjes, eindelijk mijn bericht over Londen. Het duurde even maar dan heb je ook wat... De reden dat het…

Indie #5

Ha bijtjes! Ik ben terug, een dag later dan gepland maar goed daar zal ik later deze week op terug…

Indie #4

Dag bijtjes, aangezien het weer zondag is ga ik jullie vertellen hoe het is met Indie. Nog steeds gaat het…