Indie #4

Dag bijtjes,

aangezien het weer zondag is ga ik jullie vertellen hoe het is met Indie. Nog steeds gaat het goed met haar en dat vinden wij allemaal erg prettig. Wel heeft ze een rare tik, ze is gek op schoenen, sloffen en sokken. Dat is natuurlijk niet zo heel erg bijzonder maar wat wel bijzonder is, is dat ze een voorkeur heeft voor die van mijn moeder. Voor die van mij heeft ze weinig aandacht en op de sokken van papa wordt alleen geslapen. Mama haar schoenen, sokken en sloffen worden aangevallen, dood geschud en mee genomen naar de mand.

Als mijn moeder haar veters strikt hangt Indie erin, als ze haar sloffen aan doet hangt Indie erin, als ze haar sokken aan doet hangt Indie erin. Wonderbaarlijk. Mama heeft nu al een paar keer verteld aan Indie dat ze dat niet mag maar helaas trekt ze zich hier weinig van aan. Het bijzonderste gebeurde gisteren… Ik heb de zelfde sloffen als mijn moeder gekocht alleen met een ander printje, ik zette mij dus al helemaal schrap voor de aanval van Indie. Eenmaal thuis aangekomen doe ik mijn schoenen uit en sloffen aan en je raad het natuurlijk al, er gebeurde niks. Helemaal niks. Hoe dan?! Soms is het ook wel een rare hond hoor.

 

Of de voeten van mij en papa stinken heel erg en die van mama niet, dat kan natuurlijk ook. ✿✿✿

One thought on “Indie #4

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED POST

Wandelen met de honden

Ik heb gezellig gewandeld met mijn eigen honden en met de hond van een vriend! Inka, Indie en Bailey. Bailey…

138 gratis souvenirs!

Nou bijtjes, eindelijk mijn bericht over Londen. Het duurde even maar dan heb je ook wat... De reden dat het…

Indie #5

Ha bijtjes! Ik ben terug, een dag later dan gepland maar goed daar zal ik later deze week op terug…

Indie #3

Dag bijtjes, hopelijk hebben jullie een fijne zondag. Ik heb op dit moment even rust omdat mijn ouders met Inka…