De vraag van vandaag #4

Written by Maaike

Dag bijtjes,

ik was zo oenig te vergeten een foto te maken van mijn zakje dat jullie het deze week weer even met Tom Hiddleston moeten doen huh?. Wel ga ik gewoon een vraag beantwoorden voor jullie. De vraag van deze week luidt:

Waar mag ik je ‘s nachts wakker voor maken?

Nou Pickwick hier kan ik erg kort over zijn: nergens voor. Maar omdat ik niet zo flauw ben zal ik een leuk verrassend antwoord geven op deze vraag. Je zou mij ‘s nachts wakker kunnen maken voor een broodje rookworst van de Hema of erwtensoep. En nu kun je erg sikkeneurig denken: nou ik kan ‘s nachts echt niet eten hoor dúh maar dan weet jij net zo goed als ik dat je jezelf voor de gek houdt. Belangrijk detail is wel dat het broodje rookworst dus ook echt van de Hema moet zijn en niet een slap aftreksel. Ook wil ik graag een beetje mosterd er op wat dan in een slangenvorm over de rookworst ligt. Daarnaast moet door de erwtensoep extra rookworst zitten omdat dat erg lekker is, het liefst erwtensoep van het AH huismerk uit blik. Dat is de allerlekkerste. Poeh. Dus als jij denkt: hé ik ga Maaike eens uit haar slaap halen om 3 uur ‘s nachts! Moet dat met een hele goede dringende reden zijn óf om een bakje erwtensoep met broodje Hema rookworst te eten. Anders laat mij maar gewoon slapen.  ✿✿✿

Ik ga morgen naar Londen voor een paar dagen dus het zal even stil zijn hier maar wees gerust ik zal een Londen update schrijven. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *