Indie #5

Ha bijtjes!

Ik ben terug, een dag later dan gepland maar goed daar zal ik later deze week op terug komen. Ik was in plaats van 3 dagen 4 dagen weg en dat betekend dat ik Indie bijna de hele week niet heb gezien. Toen ik thuis kwam vond ik dus ook dat ze erg groot was geworden en erg zwart, volgens mijn vader viel dit reuze mee en was ze niet zo veel veranderd. Het was ook schattig om te zien hoe blij ze was dat ik weer thuis was, ik ben wel benieuwd in hoeverre zij snapt dat ik weg was? Maar goed.

Indie was ziek. Aangezien ze overal haar neus in steekt en het als een soort missie heeft om alles op te eten wat om haar heen ligt resulteerde dat in een dikke kop en spugen. Nu hoor ik je denken: hallooo let dan beter op die hond. Punt 1 hoe dan? Ik was niet thuis en punt 2 ik stalk die hond niet 24/7.  Wel moest ze donderdag naar de dierenarts voor de laatste puppy spuit en de dierenarts zei dat er niks met Indie aan de hand was. Joepie!

Aangezien ik dus niet zo veel thuis was is dit ook een wat kortere Indie update. Volgende week zondag hoop ik jullie te vermaken met een wat langer verhaal. ✿✿✿

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED POST

Wandelen met de honden

Ik heb gezellig gewandeld met mijn eigen honden en met de hond van een vriend! Inka, Indie en Bailey. Bailey…

138 gratis souvenirs!

Nou bijtjes, eindelijk mijn bericht over Londen. Het duurde even maar dan heb je ook wat... De reden dat het…

Indie #4

Dag bijtjes, aangezien het weer zondag is ga ik jullie vertellen hoe het is met Indie. Nog steeds gaat het…

Indie #3

Dag bijtjes, hopelijk hebben jullie een fijne zondag. Ik heb op dit moment even rust omdat mijn ouders met Inka…