Dagje Rotterdam

Hallo knappe bijtjes van mij,

ik vorige week maandag naar Rotterdam geweest met mama, hoe gezellig is dat. En ik heb daar zo lekker gegeten dat ik het met jullie moest delen van mijzelf. De reden dat we naar Rotterdam gingen samen was om de dochter van een vriendin te bewonderen, en wat is ze knap!

Maar eerst: koffie!

Toen ik die koffie op bovenstaande foto had op gedronken zaten we in een prop volle huishoudbeurs trein. Wat trekt die huishoudbeurs veel volk poeh. We stapte uit in Rotterdam Alexander en moesten daar nog een klein stukje met de metro om bij het goede deel Rotterdam te komen. Mama en ik gingen eerst een lekker broodje eten en daarna kraam schudden. Het restaurant waar we gingen lunchen was Thuisch! 

Buiten dat het er heel mooi uitzag was het eten ook erg lekker. De stijl van het restaurant was industrieel maar met een beetje vintage er door. Zo super mooi, mijn hele huis mag er later zo uit zien, geen probleem. Mijn moeder had als lunch een Echte oude en ik had de Club Bresaola en het was zo super lekker. Ook vulde het goed maar niet zo erg dat je helemaal plofferig bent na die tijd. Dus als je een keertje naar Rotterdam Alexander gaat en je moet ergens lunchen is Thuisch een goed adres.

De Club Bresaola