138 gratis souvenirs!

Nou bijtjes, eindelijk mijn bericht over Londen. Het duurde even maar dan heb je ook wat…
De reden dat het allemaal wat langer duurde is een beetje -ehm- jeukerig? Ik had namelijk 138 souvenirs mee genomen uit het mooie Londen. Nu hoor ik je denken: ‘wow 138! Dat was vast duur zeg!’, hou je vast maar ze waren alle 138 helemaal gratis. Wat een jeukerig feest. Oké oké ik zal snel verklappen wat mijn grootte souvenir is… 138 beten van de bedwants! Yes! En ja, je hebt dan 138 bultjes op je lijf die alle 138 jeuken. Nu is de bedwants een echt gezelligheidsdier dus hij gaat graag in je koffer zitten om mee te gaan naar huis. Ik heb geluk gehad want ik ben zo goud eerlijk om het gelijk aan mijn ouders te vertellen en mijn tas stond dus tot eergisteren in de schuur.

De eerste dag dat ik thuis was viel het allemaal reuze mee, ik had helemaal niks! De donderdag erna had ik ineens 40 bultjes, gelijk naar de huisarts en daar heb ik crème gekregen. Op een wit laken geslapen en we hebben ze gelukkig niet in huis. Joepie de poepie. Nu viel 40 nog reuze mee, de dag erna waren het er 60 en je raadt het al de dag erna waren het er 138. Ja je leest het goed… 138.  De dokter had mij ook gezegd dat ik elk bultje individueel moest gaan in smeren, als je dat bij 40 bultjes moet doen valt dat nog wel mee. Ik moet zeggen dat je met 138 bultjes wel even bezig bent, en met even bedoel ik 10 tot 15 minuten. Hierdoor weet ik dus ook hoeveel het er zijn.  De jeuk is ondertussen bijna helemaal weg maar de bultjes zitten er nog, dit kan ook nog rustig één dikke week zo blijven.

Wat we hier van hebben geleerd? Dat je, je bed donders goed moet na kijken voordat je er in gaat liggen. Want ik heb minstens 45 bedwantsen (allemaal ongeveer 3x gebeten, ik vak jargon heet dat breakfast; lunch; dinner) op mijn lijf gehad die een feestmaal hadden. En ja die lopen dan met hun kleine pootjes over jou lijf terwijl je slaapt. Google maar even op een bedwants voor als je nog geen tergende medelijden met mij had. Aangezien ik in Londen zelf nergens last van had was het heel erg leuk in Londen, hieronder heb ik een paar sfeerfoto’s voor jullie. Geniet er van dan ga ik nog even smeren met de cremé. ✿✿✿

‘S ochtends om 4.45 uur zat ik helemaal ready in trein. Op naar Londen!
We kregen een rondleiding van Eddy, natuurlijk even stoppen bij het huis van de Koningin. En ze was thuis, ook dat nog!
Natuurlijk even langs de M&M store geweest om M&M’s te scoren. Ziek duur maar ook ziek lekker.
Hier moest ik even om lachen, en even van walgen. Dat ook.

 

Als Selfridge serie addict moest ik er natuurlijk ook even langs. Zie hier het bewijs.