Shoplog

Happinez shoplog

Hallo bijtjes!

Ik heb echt iets kei leuks gekocht, tenminste vind ik. Zoals sommigen van jullie weten heb ik een abonnement op het tijdschrift Happinez en word ik intens gelukkig van alles wat daar in staat. Je mag mij een zweef teef noemen maar dat maakt mij lekker niks uit. De webshop van de Happinez heeft Sale en daar word ik natuurlijk nog gelukkiger van, naast mijn Boeddha; Ganesha ketting en Ohm teken ketting had ik nog meer spulletjes nodig -duh- . Nu leek het mij leuk om deze ook even aan jullie te laten zien.  ✿✿✿

Dit zijn twee prenten die behoren tot een prenten set van zes. Het zijn zes mooie prenten en geven gelijk een mooie sfeer aan je kamer.. Erg blij mee!
Deze vlaggetjes zijn gemaakt voor Happinez Fairtrade in Nepal. Het zijn er 20 en er staan inspirerende plaatjes op en teksten. Het kleurt super goed bij mijn wit roze kamer!
Mijn intuïtiekaarten! Als je een vraag stelt die je met ja of nee kan beantwoorden en je pakt met je linkerhand (gevoelshand) een kaart uit de stapel is dat het advies wat je krijgt. Ben hier echt heel blij mee.
En ik kreeg een cadeautje er bij! Dit mooie kettinkje met het Hamsa handje eraan, deze zorgt voor geluk. Ik draag het nu elke dag en naast de betekenis vind ik het ook gewoon een mooi sieraad.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *