Scrambled egg

Beste bijtjes! Vandaag een makkelijk en lekker recept voor bij de lunch. Ik heb het over scrambled egg of zoals wij het in de volksmond noemen: roerei. Je kan dit op heel veel verschillende manieren maken en er van alles door gooien, wat je maar lekker vindt! Ik zal hieronder vertellen hoe ik het liefste roerei eet en hoe ik dit maak.

Wat heb je nodig?
2 pers.
– 3 eieren
– 5 cherry tomaatjes
– 4 theelepels bieslook

Stap 1: Doe de drie eieren bij elkaar in een bakje en klop deze door elkaar zodat er een geel mengsel ontstaat. Snij de cherry tomaatjes in klein stukjes.
Stap 2: Nu doe je het ei mengsel in een warme (anti-aanbaklaag) pan. Zelf doe ik geen boter in de pan omdat ik dit lekkerder vindt, is de anti-aanbaklaag niet meer helemaal goed raad ik je wel aan om boter te gebruiken.
Stap 3: Roer het ei zodat het allemaal kleine stukjes worden (snap je het al; roerei?).
Stap 4: Voeg nu de bieslook toe en de tomaatjes. Goed blijven roeren anders heb je kans dat het ei aanbakt en dan is niet de bedoeling.
Stap 5: Laat dit een paar minuutjes in de pan warm worden. Blijf intussen wel roeren! Als het ei mooi egaal geel is geworden (dus al het vocht is weg!) is het klaar.

✿✿✿  Smakelijk eten!

Tip: lekker op geroosterd brood of op een kaiserbrötchen.