Wandelen met de honden

Ik heb gezellig gewandeld met mijn eigen honden en met de hond van een vriend! Inka, Indie en Bailey. Bailey is nog een pup, super schattig. Twee Mechelse herders (Inka en Indie) en een Duitse herder (Bailey), ze speelden leuk met elkaar en ik heb natuurlijk foto’s gemaakt. Het was leuk om te zien hoe nieuwsgierig Bailey is naar alles om zich heen, en ze gaat lekker haar eigen gang.

Het was ook mooi weer om te wandelen, wel was het erg koud. Op een gegeven moment had ik zulke koude vingers door het fotograferen dat ze pijn deden. Ik wilde een Whatsapp berichtje sturen naar een vriendin maar dat ging enorm traag door de koude vingers. Eenmaal thuis heb ik een beker thee gedronken en werd ik gelukkig snel wat warmer.

Hier zijn de foto’s…

Stoer kiek’n
Lekker achter elkaar aan rennen!

Lieve oude Inka

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED POST

138 gratis souvenirs!

Nou bijtjes, eindelijk mijn bericht over Londen. Het duurde even maar dan heb je ook wat... De reden dat het…

Indie #5

Ha bijtjes! Ik ben terug, een dag later dan gepland maar goed daar zal ik later deze week op terug…

Indie #4

Dag bijtjes, aangezien het weer zondag is ga ik jullie vertellen hoe het is met Indie. Nog steeds gaat het…

Indie #3

Dag bijtjes, hopelijk hebben jullie een fijne zondag. Ik heb op dit moment even rust omdat mijn ouders met Inka…