We gaan op vakantie!

Ha die bijtjes. Hopelijk is alles goed aan jullie kant.
Aan deze kant is het heel erg goed want ik heb iets super leuks… De mensen die mij kennen zullen weten dat ik geen die-hard vakantie lief hebber ben.

Waarom op vakantie gaan als je het thuis ook leuk hebt?

Maar nu heb ik een relatie met iemand die dat wel is. Ja… Wat doe je dan? Precies. We gaan op vakantie.
Stiekem heb ik er best wel veel zin in en kan ik niet wachten tot het zo ver is. Nu hoor ik je denken ‘waar naar toe dan?’, goeie vraag. Zelf vond ik een plek als Ootmarsum of Ommen wel ver genoeg maar dat vond Kees niet. Dus we hebben een compromis gesloten en we gaan naar Sicilië! Hoe leuk is dat.  De laatste keer dat ik in Italië was, was ik 8 jaar oud en kon ik veilig onder de vleugels van mijn ouders blijven. Nu ben ik een (redelijk) zelfstandige volwassene en wordt er van mij verwacht dat ik alles zelf regel én betaal (mweh). Zo gezegd zo gedaan! De reis is geboekt en de vlucht ook, vanaf nu is er dus geen weg meer terug.

De reis gaat in oktober plaats vinden dus ik heb nog mooi de tijd om vloeiend Italiaans te leren. Natuurlijk ga ik tegen die tijd een berichtje over Sicilië typen. Wat ik al kan verklappen is dat wij in noord – west Sicilië zitten in een appartement met de zee als horizon. Ik dacht, zulk leuk nieuws wil ik niet weg houden van jullie bijtjes. Deze vreugde moet gedeeld worden! Wij spreken elkaar snel weer….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

RELATED POST

Stress? Wat is stress?

Dag bijtjes, nog 2 nachtjes slapen en dan is het zover... Eindelijk op vakantie! Mocht het je ontgaan zijn, ik…

Het is bijna zover

Dag bijtjes, over het algemeen ben ik een heel consequent persoon. Geloof mij. Waar ik alleen wat minder consequent in…

One eternity later

Jeetje mina wat is dit lang geleden zeg. Ik durf haast niet naar de datum van mijn vorige berichtje te…

138 gratis souvenirs!

Nou bijtjes, eindelijk mijn bericht over Londen. Het duurde even maar dan heb je ook wat... De reden dat het…