Als of ik nooit ben weg geweest

Dag bijtjes!

De eerste week school zit er weer op. Wat was dat heftig. Na een jaar lang stage ineens weer in de schoolbanken. In eerste instantie lijkt het enorm relaxed… Beetje achter de laptop, beetje ouwehoeren en vooral niets doen. Nou wat is dat een illusie! Ik heb nu een aantal dagen school gehad en ben nu alweer toe aan vakantie.

Ik ben op dit moment bezig met mijn minor, super interessant. Maar dat neemt niet weg dat school toch wat intens is. Ik kan mijn gedachten er geen eens meer een uur bij houden… Wat is er met mij aan de hand? Oh bijtjes ik bedenk me nu zelfs dat ik nog geen boeken heb. Wat een goede start van dit schooljaar.

Maar wij laten ons niet stoppen! Elke dag kan je weer fris en fruitig starten. Dus morgen ga ik er weer voor de volle 100% voor en zit ik weer braaf gemotiveerd in de klas. Hopelijk nog 1 jaartje en dan ben ik afgestudeerd. Super leuk én eng. Volwassen worden is nog niet echt één van mijn grootste hobby’s geworden, wat een gedoe is dat zeg. Ik voel mij van binnen nog 16 maar de wereld verwacht van mij dat ik mij gedraag als iemand van 44. Och och och. Maar hier zal ik later wel een keer meer over vertellen.

Doe het rustig aan lieve bijtjes. Het leven gaat te snel om je druk te maken om dingen die je toch niet kunt veranderen.