Het is bijna zover

Dag bijtjes,

over het algemeen ben ik een heel consequent persoon. Geloof mij. Waar ik alleen wat minder consequent in ben is het schrijven op mijn blog. Vraag mij niet waarom want ik het oprecht niet. Het kan zijn dat ik de lat extreem hoog leg dus nooit tevreden ben met een artikel of foto? Ik weet het niet. Maar goed misschien heb ik wel het licht gezien gisteren en gaat het vanaf nu helemaal geweldig. Ik heb al wat dingen bedacht waarover ik het leuk vind om te gaan schrijven. Nu even over naar de orde van de dag…

Ik ga bijna op vakantie! Nog 10 dagen en dan is het zover. Of ik meer zin heb in de vliegreis of in de vakantie zelf weet ik niet. Wel weet ik dat ik er heel veel mee bezig ben op een positieve manier. En aangezien dit een soort dagboek is waarin jullie mee lezen leek het mij goed om hier even te gaan typen. Mijn vriend en ik gaan maandag al heel vroeg naar het vliegveld met de trein, dat geeft voor mij altijd extra vakantie gevoelens. Zoals sommigen van jullie weten ben ik echt een ervaren vakantieganger -ahum- dus ik had niks aan vakantie spullen. En dan bedoel ik ook echt niks. Ik had geeneens een handbagage koffer. Je kan dus wel concluderen dat ik al failliet ben voordat ik überhaupt op vakantie ga. Het koffertje staat inmiddels braaf in de hoek van de kamer te wachten tot dat die ingepakt wordt. Wanneer is het eigenlijk een legitieme tijd om je koffer te gaan inpakken? Moet dat nu al of kan dat ook zaterdag pas? Och bijtjes ik weet dit allemaal niet.

Wat ik heel erg ideaal vind is dat het vliegveld allerlei filmpjes en dingen heeft voor mensen zoals mij met tips. Hoe ik mijn bagage het handigst in moet pakken en wat ik allemaal uit moet doen voor de douane. Gelukkig mag ik bijna alles aan houden! Verder stond er een hele handige lijst op wat er allemaal mee mag in de handbagage. Wapens en ander steekgerei mag niet mee. Maar wat stond er nou expliciet gemeld op de lijst. Kaas! Je mag kaas meenemen maar geen smeerkaas.  Geweldig. Voor ons Hollanders wordt kaas even expliciet benoemd naast alle andere voedingsmiddelen.

Zijn er verder nog belangrijke dingen die ik moet weten? Ik heb geen flauw idee. Het komt vast allemaal goed en zo niet dan toch. We hebben er in ieder geval zin in en dat is het belangrijkste. Ik zal braaf luisteren naar de mensen op het vliegveld en niet bijdehand doen.

Ik voel mij net Dora. Liefs