Stress? Wat is stress?

Dag bijtjes,

nog 2 nachtjes slapen en dan is het zover… Eindelijk op vakantie! Mocht het je ontgaan zijn, ik ga maandag op vakantie naar Sicilië met vriendlief. Een soort verlate zomervakantie is het aangezien wij beide niet op zomervakantie zijn geweest.

Nu is dit mijn eerste echte vakantie, zonder ouders en met het vliegtuig. Maar zoals jullie mij kennen ben ik super relaxed -ahum- en ben ik dus totaal niet gestrest. Ik ben geloof ik te laat begonnen met het inpakken van mijn koffer, namelijk gisteren. Maar gelukkig had ik geen hele volle planning dus is alles gelukt en staat de eerste koffer te wachten om naar Sicilië te gaan. De grootste koffer, die in het ruim gaat, staat nog open gevuld met allerlei spullen in de kamer. Ik was net wat YouTube filmpjes aan het kijken toen ik mij ineens besefte dat ik die wel verder moet gaan inpakken vandaag. Morgen de hele dag werken en ’s avonds buitenshuis eten en maandag ochtend zit ik al in de trein. Chips.

Ik ben hier niet goed in. Nu ik dit type besef ik mij ook dat ik nog van alles moet printen. Gelukkig is in Sicilië vriendlief mee anders vergat ik daar mijn eigen hoofd nog. En in plaats van kei hard werken om alles in gepakt te krijgen ga ik in bed liggen vlogs kijken. Soms weet ik niet wat ik met mijzelf aan moet.

Maar!

Het komt goed want dat komt het altijd. Natuurlijk zal ik op de blog een berichtje plaatsen met foto’s van de vakantie en sappige verhalen. Dat gaat nog wel even duren aangezien ik pas 29 oktober terug kom van vakantie. Ach, de weg van het verlangen is het mooist. Ik denk dat ik maar even wat moet gaan doen voor de vakantie zodat ik niet in Sicilië sta zonder tandenborstel of onderbroeken.

Wij spreken elkaar bijtjes!

bron afbeelding